Åpningstider

Onsdag – Fredag: 12–17
Lørdag – Søndag: 12–16
Foto: Amalie Marie Selvik / Trøndelag senter for samtidskunst

Foto: Amalie Marie Selvik / Trøndelag senter for samtidskunst

Trøndelag senter for samtidskunst ligger midt i Trondheim sentrum med et par minutters gange fra Trondheim Sentralbanestasjon, med lett adkomst via kollektivtrafikk. Vi har heis i bygget og inngang på bakkeplan som gjør det enkelt for rullestolbrukere å besøke oss.

Praktisk informasjon

Her finner du oss på kartet

MAP 3

Trøndelag senter for samtidskunst er lokalisert i Fjordgata 11 i Trondheim

Nærmeste busstopp

Nærmeste busstopp:

  • Olav Trygvassons Gate
  • Søndregate
  • Trondheim Sentralstasjon

Reiseplanlegger offentlig transport

Omvisninger

Trøndelag senter for samtidskunst ønsker alle velkommen til å utforske våre utstillinger. I utstillingslokalet blir du alltid møtt av kompetente gallerimedarbeidere og kunstformidlere, som har kunnskap om utstillingene og kan svarer på spørsmål.

Lær mer om våre utstillinger, kunstnere og kunstverk gjennom en omvisning!

Våre kunnskapsrike omvisere leder deg igjennom utstillingen med en omvisning som gir dypere forståelse, ny innsikt og en fornøyelig opplevelse av hva samtidskunst kan fortelle oss. Våre formidlingstilbud er utviklet med ønske om å skape verdifulle møter mellom publikum og samtidskunst i våre utstillinger. Vi tilrettelegger for ulike besøksgrupper.


Se neste omvisning i Arrangementskalenderen

Private omvisninger

Ønsker du å ta med dine kollegaer, kunstklubb eller venner på en unik og lærerik kunstopplevelse? Vi skreddersyr galleribesøket i henhold til interesser og behov og tilrettelegger gjerne for en hyggelig ramme rundt omvisningen med servering av forfriskninger eller lignende, også utenfor åpningstid.

Les mer

Omvisning

Foto: Trøndelag senter for samtidskunst

Seniorer

Vi tilbyr ulike arrangementer for godt voksne knyttet opp mot våre utstillinger i samarbeid med Den kulturelle spaserstokken. Ta gjerne kontakt for omvisninger for voksengrupper, eller se sesongprogrammet til Kulturenheten for seniorkultur i Trondheim kommune.

Se neste omvisning i Arrangementskalenderen

Barn og unge

Det å se, oppleve og snakke om kunst stimulerer oss til å bli bevisste betraktere. Derfor arbeider vi med en formidlingsform som tar hensyn til barn og unges egne erfaringer i dialog med kunstsenterets formidlere. Skoleklasser er velkommen til omvisninger og inspirerende møter med samtidskunst i våre aktuelle utstillinger. Omvisningene er gratis og gjelder både barnehage, grunnskole og videregående skole.

Les mer

Erlend Leirdal DKS 2016 047

Foto: Trøndelag senter for samtidskunst

Workshops

Gjennom året tilbyr vi verksteder ledet av kunstnere og kreative aktiviteter for voksne, samt barn og familier.

Følg med på samtidskunst.no og Facebook.

Maskeverksted med Veslemøy Lilleengen, Kulturnatt 2018

Foto: Amalie Marie Selvik / Trøndelag senter for samtidskunst