Avskjed med avtroppende daglig leder.

Ansatte 2023 Foto AMS 027 web

Daglig leder Randi Martine Brockmann har hatt sin siste dag på Trøndelag senter for samtidskunst. I påvente av ansettelsen av ny leder vil utstillingsprodusent Margrete Abelsen tre inn som konstituert daglig leder frem til august.

Ansatte og styre ønsker å rette en enormt stor takk for innsatsen Randi Martine Brockmann har gjort for kunstsenteret, kunstnerne og kunsten i alle disse årene siden 2012. Som kollega og leder har vi satt stor pris på Randi sitt brennende engasjement og faglig kompetanse, hennes klokhet, gode humør og inngående kunnskap om kunstfeltet.

Takk for en lærerik og inspirerende tid! Vi ønsker Randi alt godt fremover, og hell og lykke i arbeidet på Nils Aas Kunstverksted på Inderøy.

I påvente av ansettelsen av ny leder vil utstillingsprodusent Margrete Abelsen tre inn som konstituert daglig leder frem til august. Kjersti Berg er blitt midlertidig ansatt som rådgiver, for å ivareta de operative oppgavene TSSK har som regionalt kompetansesenter for kunst i offentlig rom. Berg trer også inn i et vikariat som prosjektleder for Trøndelagsutstillingen.

f.v. Amalie Marie Selvik (kunstformidling, kommunikasjon og administrasjon), avtroppende daglig leder Randi Martine Brockmann, konstituert daglig leder og utstillingsprodusent Margrete Abelsen og Kjersti Berg (rådgiver for kunst i offentlige rom og vikarierende prosjektleder for Trøndelagsutstillingen. Foto: Trøndelag senter for samtidskunst